Faʻamatalaga i le atinaʻeina o faʻapipiʻi fana maketi I totonu o aiga ma fafo

Fana fana o se ituaiga o meafaigaluega e faʻaaogaina faʻavavevaveina faʻasaʻoina o vai pe faʻamalosia ea e pei o le mana. E mafai ona faʻaogaina i le fale faʻapipiʻi ma o se mea e sili ona taua i le teuteuina gaioiga. E mafai ona faʻaogaina i le fanua o taʻavale faʻapipiʻi, pei o le faʻaleleia o mea taʻavale taʻavale, laupepa taʻavale OEM, isi mea taʻavale, e mafai foʻi ona faʻaogaina i le uamea spraying, plastic spraying, wood product spraying, industrial spraying, nano material spraying, art Spraying ma isi laufanua.

O le fana fana o loʻo atiae faʻatasi ai ma le atinaʻe o pisinisi taʻavale ma ie soisui. I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le atinaʻeina o pisinisi taʻutaʻua i le lalolagi ma le ufiufi o alamanuia, o le fana fana o loʻo atiaʻe foʻi, o oloa o loʻo faʻateleina, o loʻo faʻalauteleina fanua o loʻo faʻalauteleina, ma o uiga nei ua faʻaalia:

Amerika i Matu, Europa ma Asia o loʻo avea ma maketi faʻatau autu. O le taumafaina manaʻoga o fusi fana e masani ona sau mai fanua o taʻavale, fausiaina, mea gaosi oloa ma fale gaosi oloa. O le taimi o faʻaaogaina le tele o faʻafeagaiga ma le atinaʻeina o mulimulitaʻi maketi. Mai le atinaʻeina o taʻele maketi, e mafai ona vaʻaia e faapea o Amerika i Matu, Europa ma Asia o loʻo avea ma maketi faʻatau tele a le ea airbrush i le lalolagi, ma tele ai manaoga taumafaina.

O Asia o le taulaga faʻasoaina tele. Faatasi ai ma le atinaʻega o fana fana fana i Amerika i Matu ma Europa, ua faasolosolo ona avea Asia ma nofoaga autu o le faʻapipiʻi fana sapalai i le lalolagi i lalo o le masani o alamanuia suiga. I latou, Saina ua aoga i le tamaoaiga atinaʻe ma le televave o atinaʻe o le spray gun alamanuia. Ole tele o tagata gaosi oloa ile lalolagi na amata ona faʻavasegaina atoa-faʻapitoa pe mai fafo-faʻatupeina pisinisi i Saina e faʻatino i le gaosiga o oloa ma faʻalauiloa le vave tuputupu ae o sapalai.

Ua faateteleina le tauvaga i totonu o pisinisi. E i ai ni faʻapitoa faʻatekinisi ma tautupe tautupe i le spray gun industry. I le taimi nei, o ituaiga autu o le fana fana i le lalolagi e aofia ai Siamani SATA, Iapani ananiste Iwata, Amerika faaiu ituaiga vali vaega, Amerika gurik, Suetena Jinma atavali, Siamani Wagner, Iapani xucannak ituaiga kalapu, ma isi. I tausaga talu ai nei, ma le atinaeina o le lalolagi fusi fana fana ma le alualu i luma o tekinolosi, tele ma sili atu pisinisi ulufale atu i le alamanuia, ua avea ai le maketi tauvaga ua faateteleina malosi.

O le mafai o fou e masani ona faʻaleleia. I tausaga talu ai nei, na unaʻia e le maketi manaʻomia ma le atinaʻe o saienisi ma tekonolosi, o loʻo faʻasolosolo lava ona mafai ona faʻaleleia le malosi fou o le pisinisi faʻapipiʻi fana, o ituaiga oloa o fana fana, o loʻo faʻalauteleina pea, o le faʻasolosolo o loʻo faʻaleleia atili, ma le faʻatauvaʻa o le maketi o fana fana puʻeleo, otometi fana fana, siosiomaga puipuiga sapalai fana ma isi oloa ua faateteleina.

O le airbrush o se mea malosi fatu mea faigaluega e mafai ona tu naʻo o se tusiata faʻaupuga poʻo tuʻufaʻatasia i totonu o lo oi ai nei foafoa "mea faigaluega pusa" e maua ai se tamaoaiga fola o le eseese ituaiga o metotia.

I le taimi nei, i atunuʻu fafo pisinisi atiaʻe atunuʻu o le airbrush i le taʻutaʻua faʻataʻavaleina ma mea e fai ai alamanuia e masani lava i se tulaga alualu i luma, o pisinisi tetele a le lalolagi o loʻo mafuli lava i Amerika ma Iapani. I le taimi nei, kamupani mai fafo e sili atu alualu i luma meafaigaluega, malosi R & D gafatia, o le tulaga faapitoa o loo i le tulaga sili.

E ui o faʻatauga o le airbrush na aumaia ai le tele o avanoa, o le vaega suesue e fautuaina le au fou ulufale oe na o le mauaina o tupe ae a aunoa ma le faʻapitoa faʻatekinisi ma lalo lagolago, aua le ulufale atu i le malae vaʻalele ea.


Taimi Post: Tesema-24-2019